Inschrijving

Kosten VON/WAKO NL 2021 lidmaatschap:

Sportscholen                                                25 euro per jaar

Als je een account voor uw club wil aanmaken, neem dan contact op met VON/WAKO Nederland via wakonederland@hotmail.com

Individuele atleten                                      15 euro per jaar

Heb je een Sportdata account?

Uw inschrijving zal gebeuren via Sports ID. Dit kan u als school en als individu doen. Sportscholen beheren hun eigen account en zo controle houden over haar leden. Een sportschool kan kiezen tussen de leden zelf laten registreren en zelf hun data te beheren of dat de club de leden registreert en de data van leden te beheren. VON/WAKO Nederland beheert Sports ID als leden administratie en zal leden activeren die zich aanmelden of die door hun club worden aangemeld.

Als club moet er een account door VON/WAKO Nederland worden aangemaakt in Sports ID. U krijgt dan van VON/WAKO Nederland een wachtwoord toegestuurd voor uw account en kunt dan zelf alle leden toevoegen. De leden krijgen dan een betalingsverzoek via hun opgeven email adres. Na betaling zal hun account worden geactiveerd door de leden administratie.

Als atleten zelf willen aanmelden, dan kunnen ze zelf een persoonlijk account aanmaken op Sports ID. Dan kunnen ze hun club kiezen en zo zich inschrijven en hun data invoeren in Sports ID. De club zal de aanmelding van het lid moeten goedkeuren om de inschrijving rond te maken.

Als je wil registreren als individu zonder club, dan maak je persoonlijk account aan op Sports ID. Dan kun je registeren zonder club. Je ontvangt dan een betalingsverzoek en als de betaling binnen is bij VON/WAKO Nederland, zal de ledenadministratie je status activeren.

VON/WAKO Nederland registreert vanuit Sports ID deelnemers, coaches en scheidsrechters aan internationale toernooien.

De inschrijfgelden zijn aangepast voor 2021 door de pandemie van COVID-19.