Organigram

One comment on

 1. by Glenn Jung on

  Onderwerp: Mogelijkheden Topsportcontract Kickboksen icm Deeltijd Universitaire Opleiding | Giuseppe Jung | 16 jr

  Goedemorgen heer/mevrouw,

  Wij hebben u gevonden naar aanleiding van een gesprek met een vriend die ons informeerde over het feit dat er wellicht mogelijkheden liggen voor mijn zoon om zijn vervolgstudie te combineren met een topsport contract.

  Mijn zoon doorloopt momenteel de 5e klas van het VWO. Naar verwachting zal hij volgend jaar klaar zijn en daarna doorstuderen aan de universiteit. Hij heeft reeds verschillende universiteiten bezocht en bij de Erasmus Universiteit een proefdag meegedraaid.

  Echter zit hij met een dilemma. Hij wilt graag professioneel kickbokser worden. Dat ligt ook in de mogelijkheden als hij daar zijn uren en aandacht in kan blijven stoppen.
  Mijn zoon wordt momenteel getraind door ex- en meervoudig K1 wereldkampioen Andy Souwer.
  Giuseppe heeft talent en is Andy’s beste pupil.

  Om professioneel kickbokser te worden heeft Giuseppe nog meer professionele begeleiding nodig en de nodige uren per week die daarvoor nodig zijn.
  Giuseppe traint elke dag en traint ook andere jeugd-en volwassen leden. Hij heeft een sterke passie voor het kickboksen. Een poosje geleden is hij genomineerd door de gemeente Heusden als sportman van deze gemeente. Giuseppe zet zich ook in als Ambassadeur voor het jeugdfondssportbrabant.
  Internetlink:
  https://www.jeugdfondssportbrabant.nl/ambassadeur

  Voor begin oktober van dit jaar, zou Giuseppe een keuze moeten maken, welke opleiding hij na het VWO gaat volgen ivm de aanmeldingen en de inschrijvingen op de Universiteiten.

  We zitten nu naar potentiële mogelijkheden te kijken om Giuseppe een deeltijd universitaire opleiding te laten volgen in combinatie met zijn kickboks ontwikkeling en een erkende kickboksschool.

  Graag wil ik u als vader van mijn zoon vragen welke potentiële mogelijkheden er hierin zijn.

  Giuseppe ambieert het volgen van een deeltijd universitaire opleiding samen met professionele begeleiding bij een erkende kickboksschool.

  Kunt u ons hierin advies en richting geven?

  Met vriendelijke groet,
  Glenn Jung
  Mijn mobiele nr: 0640210060

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *